Beoordelingen van New Hong Kong City Voorschoten

Recente recensies van New Hong Kong City Voorschoten

5 sterren na 144 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zeer goed

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd goed

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en heel goed warm en snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was goed ben tevreden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk knapperig loempia met veel groenten en vlees. Bami kan wel wat rijker met groenten worden gel

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snel bezorgd en erg lekker

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Binnen 20 min stond de bezorger voor de deur. Eten super lekker als altijd

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten goed op tijd geleverd

, 06-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en ruim voldoende.

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk, smaakte goed, prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer lekker. En bezorging deze keer echt heel snel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ouderwets lekkere Chinees, heeft heel goed gesmaakt en snelle bezorging, was super!

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We laten regelmatig eten bezorgen en het smaakt altijd weer heerlijk. Gewoon top. Vooral als je daar Pekingeend besteld.

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer uitstekend.

, 28-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat je géén stukje kroepoek krijgt vind dit traditie bij een Chinees. Eten echter prima. Vriendelijk personeel snel én accuraat. Zou daar echter niet snel gaan eten vind de ambiance niet aantrekkelijk maar dat is persoonlijk.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, maandmenu 500 met een verrassend lekker gerecht Sichuan runderhaas. Snel en bloedheet afgeleverd. Een aanrader!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend heerlijk gegeten en op tijd bezorgd door aardige jongen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond de smaak van de rode saus bij de tjap tjoy erg vlak en saai.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was prima geregeld. Werd prima en vroeg afgeleverd. We hebben er heerlijk van gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig! Zoals altijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Levering was zelfs iets te vroeg. Goede kwaliteit van het eten. Zeer ruime porties

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na een eerdere positieve recensie over de Nasi Rames speciaal. moet ik nu wat gas terug nemen. In de tussentijd heb ik het enkele malen besteld. Soms kwam de Nassie met kroepoek, dan weer zonder. Vandaag ontbrak ook de seroendeng. Het zijn niet op de prijskaart genoemde extra’s, maar toch zou het fijn zijn als het geleverde altijd het zelfde is. De ajam Pangang vond ik wat ‘dun’ van smaak, Is dat een nieuw recept? Overweeg dan het oude recept weer in ere te herstellen.

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom UITSTEKEND

, 22-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd prima in orde, nu zelfs iets eerder bezorgd....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijzonder smakelijk gegeten, gaan we vaker doen

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima gegeten en op tijd bezorgd.

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij genieten van de maaltijd en vinden het een pluspunt dat de kwaliteit zo stabiel blijft.

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Was erg Goed vooral de tomatensoep

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tevreden!

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestellen via de (eigen) website gaat eenvoudig. De mensen aan de telefoon (als je speciale vragen hebt) zijn superklantvriendelijk en de bezorger netjes en beleefd. De gerechten vers en zorgvuldig bereid. Uitstekende kwaliteit voor een goede prijs. Alle ingrediënten om echt veel vaker bij New Hong Kong City te bestellen.

, 15-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op de minuut af op tijd bezorgd, eten was zoals gewoonlijke super lekker.we hebben weer genoten

, 15-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima zoals altijd, op tijd bezorgd, maar er miste 1 bijgerecht,

, 15-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten. Prima bezorgservice

, 15-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer perfect.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top geregeld en super snel bezorgd. Het bestelde smaakte prima en was goed warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Ruime hoeveelheid, maar zou verfijnder en met meer groenten moeten worden geleverd

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend geregeld👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker, snel en warm afgeleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk.

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wel altijd beroer dat er zoveel geld gaat naar die boeven van Thuisbezorgd.....

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is perfect en op tijd bezorgd

, 02-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima en fijn dat er bericht kwam wanneer bezorger ongeveer komt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker gegeten was goed warm de levertijd was lekker kort, alleen de website vind ik een beetje onoverzichtelijk maar dat heeft niets met het eten te maken

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker. Had het maandmenu,vooral de ossenhaas was heerlijk!! Snel weer bestellen!! Grt aan Yun!🙂

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk gegeten. Goede kwaliteit en snelle bezorging.

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer in een woord fantastisch. Warm/vers/prima portie/smakelijk/snel en vriendelijk bezorgd.

, 25-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top, heerlijk eten, halen of laten het bezorgen. Komen er al een aantal jaren. Ook het bezorgen is helemaal goed, keurig op tijd en goed heet is het eten altijd. Kortom een aanrader!!

, 25-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk. De wantansoep viel een beetje tegen, weinig smaak. Het tijdstip van ophalen, namelijk 19.00 uur werd 20.00 uur . Een uur wachten is wel erg lang je hebt als klant geen idee wanneer jouw bestelling klaar gemaakt wordt. Betere communicatie dus.

Reactie van New Hong Kong City:Beste dehr/mvr Verdonk, excuses voor het ongemak. Ik kan nu niet zien wat er verkeerd is gegaan in de communicatie, maar als u bij het bestellen aangeeft dat het afhaal betreft en dat u op een gewenste tijdstip wenst op te halen, staat het dikwijls klaar. een optie kan zijn als u ons telefonisch de bstelling doorgeeft kan kan het bijna niet fout gaan. Mvg, team NHKC

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nagenoeg elk weekeind doe ik een bestelling bij jullie die veelal binnen 20 minuten wordt bezorgd. Echter afgelopen zondag 21-06-2020 ging het helemaal mis. Rond 18:00 mijn bestelling gedaan die uiteindelijk pas om 20:45 werd bezorgd. Na een uur wachten gebeld en navraag gedaan waar de bestelling bleef. Jullie waren nog niet begonnen !! Rond 20:15 werd ik gebeld met de vraag of ik de brstelling al had. Zo biet, dan zou deze op een verkeerd adres bezorgd zijn. Dit was dus het geval. Uiteindelijk, pas om 20:45 de bestelling ontvangen. Hoe nu verder . . . . . ? Volgende keer maar een andere Chinees in de omgeving uitproberen ? De laatste ervaring was in elk geval een teleurstelling.

Reactie van New Hong Kong City:Beste Marco, Allereerst onze oprechte excuses voor afgelopen zondag op Vaderdag. Zoals je zei worden de bestellingen op andere dagen op tijd afgeleverd, maar op Vaderdag hadden we zo extreem druk dat de bezorgtijd rond 1740 van 90 minuten naar op 120 min is gezet. We hopen u volgende keer net als normaal weer zo zsm van dienst te zijn. Als u volgende keer telefonisch besteld kunnen we u een gepaste oplossing aanbieden. Mvg team NHKC

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten smaakt al minder als je er ruim 2 en half uur op heb zitten wachten. Na 5 kwartier eens bellen, wordt er beloofd dat het nog een half uur gaat duren, toch maar weer bellen, als de bestelling ruim 2 uur geleden is gedaan, half uur lukte blijkbaar niet, bestelling zou nu met 5 minuten klaar zijn. Na ruim 2 en half uur eindelijk binnen, geen excuus of wat dat ook, eten smaakte op zich wel, maar kon ook komen omdat we inmiddels honger (ok trek) hadden, wens om de saus apart te doen was blijkbaar ook te veel gevraagd. Een nasmaak had het wel.... Tip als het veel langer gaat duren als gepland, hou je klant op de hoogte of zet een verwachting op de site, dan heb je zelf de keus. Volgende keer maar ergens anders, gelukkig hebben we in deze omgeving genoeg keuze.

Reactie van New Hong Kong City:Beste Rob, Allereerst excuses voor de vertraagde levering van uw bestelling afgelopen Vaderdag. Indicatieve bezorgtijd was vanaf 1745 ongeveer 90-120 minuten ivm extreme drukt op Vaderdag. We waren druk in de weer om de gerechten zsm klaar te maken voor al onze klanten. Wbt de saus apart hadden we beter op moeten letten, dus nogmaals excuses voor het ongemak. Indien u weer een bestelling wilt plaatsen zou ik graag u willen verzoeken om telefonisch te doen zodat we u een gepaste oplossing kunnen vinden. Mvg, NHKC team

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, mihoen met garnalen en cha sieuw aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

17:45 uur besteld en helaas pas om 19:50 bezorgd

Reactie van New Hong Kong City:Beste mr/mvr Van Staden, normaal lukt het ons om de bestelling binnen 45 min of eerder te bezorgen. Door de drukte rond vaderdag hadden we de bezorgtijd al aangepast naar 1,5 uur. Ondanks dat u lang op uw bestelling moest wachten toch goed om te horen dat het wel geamaakt heeft. Nogmaals excuses en graag tot snel, team NHKC

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was een tegenvaller, wij komen al een tijdje bij dit chinees restaurant om af te halen/ bezorgen, gidteren een aarfige bestelling i.v.m. vaderdag kwam bij ons en na openen van het tasje leek het wel chinees oorlog, de babipangang deksel was open gegaan de loempia' s opengescheurd, waarschijnlijk meerdere bestelingen in de bezorgkist, na gebeld te hebben werd er verteld dat de bezorgers het druk hebben dus dat gebeurd wel eens, wij zouden teruggebeld worden door eigenaar maar ook dat gebeurde niet, dus een tegenvaller op vaderdag.

Reactie van New Hong Kong City:Beste mr/mvr RWP, Allereerst excuses voor het ongemak, door de drukte op Vaderdag is de communicatie niet zoals we gehoopt hadden. Ik stel voor als u een bestelling (doordeweeks) plaatst ons belt zodat we een gepaste Oplossing voor u kunnen vinden. Mvg team NHKC

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer is: . Elke keer weer opnieuw naam adres etc. invullen . Loempia was kleiner dan anders en minder taugé

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima zoals altijd en snel besteld en bezorgd

, 17-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij zijn een regelmatige klant en hebben , door de Corona voor het eerst online besteld bij New Hong Kong City. Het werd op tijd bezorgd en t was als vanouds. Heerlijk!

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

N.v.t.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt kwaliteit......heerlijk !!

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd, goed eten en perfecte bezorging. VALUE for money!

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het vlees van de babi pangang en de daging roejak was niet lekker mals, maar taai en het. De rest was prima te eten. Eten was nog warm en op tijd bezorgd.

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

N.v.t.

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede en snelle service en weer heerlijk gegeten Dank

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik wil mijn bestelling van gisteren annuleren, ik heb om 20.30 uur besteld, maar de keuken was waarschijnlijk al dicht. Kunt u mijn geld retourneren? Hartelijk dank. tinekevanrijn@casema.nl

Reactie van New Hong Kong City:Indien correct heeft u, uw geld ontvangen, zoniet bel ons gerust nog een keer

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was prima te eten. Bezorging ook top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De o.a. bestelde Babipangan was opgewarmd droog en taai Waarschijnlijk van een dag ervoor!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

beetje te laat bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pekingeend (150) vinden wij heerlijk in kombinatie met Chinese mie.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer geweldig

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Blij verrast met de bezorging van Nasi Rames speciaal. Op de site beschreven dat ere 2 gerechtjes bij zitten, ajam pangang en saté. De nassie leek gewone nassie. Er zat niet heel veel vlees in. Daar tegenover stond dat er sichuan yuk, Chinese seizoen groenten, saté-ei en seroendeng. bij zat. Ruim voldoende voor twee porties.

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk maar van mij mag de tomatensoep gemaakt worden naar het vorige recept

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke maaltijd

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima keuken. Snel bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en op de tijd dat er eas ingevuld eerd het aan de deur bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

top eten!

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik geef nooit een vijf kan altijd beter

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten van goede kwaliteit, warm er voldoende. Je wordt via mail op de hoogte gehouden en de levering was vlot en vriendelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was wat laat, dat is niet erg maar het was niet echt warm meer. Zonde.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en netjes bezorgd. Echter, de kwaliteit die ik gewend ben was duidelijk minder. Het eten was wel goed warm, maar erg flauw van smaak.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer erg lekker. Bezorging netjes en ruim op tijd.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk gegeten en top, zoals je kan bestellen en betalen via de website. Helaas geen bezorging in Oegstgeest, maar rijd hier graag even voor naar Voorschoten.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker! Ben zeer tevreden.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer zeer smaakvol keuzemenu gegeten.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima kwaliteit en mooi op tijd klaar bij het ophalen. Was iets te vroeg dus verser kon niet hier door. Top!!

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd geleverd en goed gegeten.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is heerlijk met liefde bereid dat proef je en merk je aan de kwaliteit, altijd optijd en nog nooit iets te klagen gehad over het eten. Ooit een keertje bij een andere Chinees besteld op maandag want dan zijn jullie dicht maar dat viel erg tegen. Wij zijn zeker terug kerende klanten.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heel erg lekker Babi Pangang buikspek. Zeker een aanrader. Saus en vlees is apart.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt razendsnel, sneller dan aangekondigd zelfs. Het eten is warm en smaakt uitstekend.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was uitstekend, alleen vergeten om de mini loempia mee te geven.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik geef nooit 5 sterren er is namelijk altijd een verbeter punt

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bezorging was best snel eten was goed zo als altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk gegeten en een zeer snelle bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer perfect.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vroeg besteld en op de geeenste tijd bezorgd, prima verzorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als altijd, prima eten en goed heet

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en precies op het aangegeven tijdstip hier!

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd prima eten en op tijd bezorgd.

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was lekker en nog warm

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit was goed. De hoeveelheid was ruim voldoende. We moesten wel lang wachten. De geplande bezorgtijd bij de bevestiging van de bestelling was 19.30 uur. Het eten werd pas om 20.15 bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed, maar helaas ruim 3 kwartier te laat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is lekker, bezorging keurig op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten goed en zeer smaakvol. Bezorging heel snel.en...zeer correct Top!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk was het WEER voortreffelijk en blijven wij de volgende keer weer bij New Hong Kong City.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd geleverd. Goede kwaliteit van het eten. Ruime keuze.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd was het weer heerlijk

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten, snel bezorgd.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk!!!!!! De bezorging prima op tijd en het eten was lekker warm!!!

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en goede kwaliteit. Zal er zeker weer gebruik van maken!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond het eten geweldig. Alleen gaat het vaak mis. Dat je bamie krijgt i.p.v nasie.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima bezorging eten is goed warm.... Toppie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik las op de website dat je tegenwoordig punten kan sparen. Echter kon ik nergens vindt hoe

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De enige Chinees restaurant waar je bij je bestelling geen stukje kroepoek krijgt!! Wel sambal bij!!

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was fantastisch maar hebben 1.5 uur op het eten moeten wachten.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Bezorging was veel te laat maar fouten maken we allemaal.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en keurig bezorgd op afgesproken tijd.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Levering op de afgesproken tijd, makkelijke menu om gerechten uit te zoeken.

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten en mooi op tijd . . ben nu al een vaste klant . dus dit zegt wel iets en ook voor de afstand

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer perfect.

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was erg lekker alleen jammer dat de bami en rijst niet gebakken waren.