Beoordelingen van New Hong Kong City Voorschoten

Recente recensies van New Hong Kong City Voorschoten

5 sterren na 57 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

top eten!

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik geef nooit een vijf kan altijd beter

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten van goede kwaliteit, warm er voldoende. Je wordt via mail op de hoogte gehouden en de levering was vlot en vriendelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was wat laat, dat is niet erg maar het was niet echt warm meer. Zonde.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en netjes bezorgd. Echter, de kwaliteit die ik gewend ben was duidelijk minder. Het eten was wel goed warm, maar erg flauw van smaak.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer erg lekker. Bezorging netjes en ruim op tijd.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk gegeten en top, zoals je kan bestellen en betalen via de website. Helaas geen bezorging in Oegstgeest, maar rijd hier graag even voor naar Voorschoten.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker! Ben zeer tevreden.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer zeer smaakvol keuzemenu gegeten.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima kwaliteit en mooi op tijd klaar bij het ophalen. Was iets te vroeg dus verser kon niet hier door. Top!!

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd geleverd en goed gegeten.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is heerlijk met liefde bereid dat proef je en merk je aan de kwaliteit, altijd optijd en nog nooit iets te klagen gehad over het eten. Ooit een keertje bij een andere Chinees besteld op maandag want dan zijn jullie dicht maar dat viel erg tegen. Wij zijn zeker terug kerende klanten.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heel erg lekker Babi Pangang buikspek. Zeker een aanrader. Saus en vlees is apart.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt razendsnel, sneller dan aangekondigd zelfs. Het eten is warm en smaakt uitstekend.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was uitstekend, alleen vergeten om de mini loempia mee te geven.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik geef nooit 5 sterren er is namelijk altijd een verbeter punt

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bezorging was best snel eten was goed zo als altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk gegeten en een zeer snelle bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer perfect.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vroeg besteld en op de geeenste tijd bezorgd, prima verzorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als altijd, prima eten en goed heet

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en precies op het aangegeven tijdstip hier!

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd prima eten en op tijd bezorgd.

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was lekker en nog warm

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit was goed. De hoeveelheid was ruim voldoende. We moesten wel lang wachten. De geplande bezorgtijd bij de bevestiging van de bestelling was 19.30 uur. Het eten werd pas om 20.15 bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed, maar helaas ruim 3 kwartier te laat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is lekker, bezorging keurig op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten goed en zeer smaakvol. Bezorging heel snel.en...zeer correct Top!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk was het WEER voortreffelijk en blijven wij de volgende keer weer bij New Hong Kong City.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd geleverd. Goede kwaliteit van het eten. Ruime keuze.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd was het weer heerlijk

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten, snel bezorgd.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk!!!!!! De bezorging prima op tijd en het eten was lekker warm!!!

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en goede kwaliteit. Zal er zeker weer gebruik van maken!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond het eten geweldig. Alleen gaat het vaak mis. Dat je bamie krijgt i.p.v nasie.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima bezorging eten is goed warm.... Toppie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik las op de website dat je tegenwoordig punten kan sparen. Echter kon ik nergens vindt hoe

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De enige Chinees restaurant waar je bij je bestelling geen stukje kroepoek krijgt!! Wel sambal bij!!

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was fantastisch maar hebben 1.5 uur op het eten moeten wachten.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Bezorging was veel te laat maar fouten maken we allemaal.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en keurig bezorgd op afgesproken tijd.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Levering op de afgesproken tijd, makkelijke menu om gerechten uit te zoeken.

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten en mooi op tijd . . ben nu al een vaste klant . dus dit zegt wel iets en ook voor de afstand

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer perfect.

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was erg lekker alleen jammer dat de bami en rijst niet gebakken waren.