Beoordelingen van New Hong Kong City Voorschoten

Recente recensies

5.0
Sari van der Weijden
22 mei 2022
Jeannette
22 mei 2022
Harry van der Horst
22 mei 2022

Het eten was weer perfect net als we bij jullie in het restaurant komen eten super 10 sterren tot de volgende keer in het restaurant

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Thijs
22 mei 2022

Een ruime selectie voorgerechtjes genomen, waarbij de kerriekoekjes en flensjes met eend de favorieten zijn, sweet en soar vis, chinese seizoensgroenten met garnalen, alles erg lekker en prima bezorging. Aanrader.

Zwaan
21 mei 2022
Guus
21 mei 2022

Precies op de afgesproken tijd klaar verse ingrediënten smaakvol en niet te zout !!

Linda
21 mei 2022

Alles was heerlijk.

Monica van Amstel
20 mei 2022

Het eten is heerlijk

Belinda
20 mei 2022

Weer heerlijk gegeten, dan je wel New Hong Kong City 👍🏽

Jos de Heiden
18 mei 2022

Prima als altijd. Wij zijn fan!

Annet
17 mei 2022
Jolanda
16 mei 2022

De kip kerrie had een waterige saus.zijn we niet gewend van jullie.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joyce
15 mei 2022
Paul van Putten
15 mei 2022

Lekker Poke Bowl Zalm gegeten. Goede kwaliteit en hoeveelheid. Goede service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

T Schilperoord
15 mei 2022

Snel geleverd, grote porties en lekker eten

Juliët
14 mei 2022

Snelle bezorging / vriendelijke bezorger / het eten was heerlijk en meer als genoeg

joyce Oudennaarden
14 mei 2022
Monique
14 mei 2022

De Poke Bowl was erg lekker! Ik miste alleen de extra ebi’s. En de mango zat bij de gratis kip bowl ipv bij de bestelde ebi bowl. Hoe kunnen jullie de site zo maken dat daar geen verwarring over ontstaat? Verder was het heerlijk hoor!

Monica van Amstel
13 mei 2022

Het was heerlijk

Astrid
11 mei 2022

Loempia's waren weer heerlijk en babi pangang spek weer veel te snel op🙈 En binnen 20 minuten bezorgd dus supersnel!

Dee Far
11 mei 2022
MRH
11 mei 2022

Normaal vinden wij het eten hier heerlijk. Echter was het vandaag weg gegooid geld. Wanton soep geen smaak, cha sieuw loempia's, zit bijna geen vlees in, en waren zacht, slap en vet. Vlees en mihoen waren ok. Jammer.

Anna Marieke van den Berg
8 mei 2022

Volgende keer graag de kroepoek meeleveren

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

RH
8 mei 2022

Eten was heerlijk. Jammer dat de bezorging 80 minuten duurde, maar was toen ik na 45 minuten belde legden ze vriendelijk uit dat het druk was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rentia van Schaik
7 mei 2022

De nieuwe poke bowls geprobeerd en we hebben er van genoten! Smaakt zeker naar meer, super.

Anita Piket
7 mei 2022

In een van de loempia,s zaten stukjes blauw draad!

El Akerboom
7 mei 2022

Vriendelijke bezorger

present51
6 mei 2022

Was weer heerlijk !!

Lex Riswick
6 mei 2022

Alles prima alleen het volgende gerecht Tjap tjoy met kip was te gaar dit is lekkerder als het minder gaar is. Het is dan knapperiger de groente.

Julia
5 mei 2022

Weer heerlijk kakelvers. En de loempia barstensvol kip! Verrukkelijk!

Jan.k
5 mei 2022

Goed eten.snelle service top

Annemarie
5 mei 2022
Wesley
5 mei 2022
Anbe
4 mei 2022

Zoals altijd heerlijk eten en bezorging op tijd!

Kimberly
1 mei 2022

Heel erg lekkere poke bowls!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

marianne
1 mei 2022

was heerlijk

Angela
30 april 2022

Eten was zoals altijd heerlijk! Ook was de bezorging punctueel! Aanrader.

Alda Olimulder
30 april 2022

Heerlijk gegeten ruim voldoende voor 3 ipv 2 personen. TOP

Angelo Henning
29 april 2022

Voortreffelijk als altijd.

Mike
28 april 2022

heerlijk eten op tijd bezorgd. Ik ben blij mee.

K.
27 april 2022

Wederom zeer accurate bezorging en prima kwaliteit maaltijd.

Pierre Uljee
27 april 2022

Ik heb heel veel Chinees restaurants bezocht , maar dit is voor mij en een heleboel bekende de favoriet!!!! Daarom de welverdiende 5 sterren

Janka en Wiea
27 april 2022

Erg verse groenten, goed warm, zeer smakelijk!

Laurence Meynart
27 april 2022

Het eten is onwijs lekker, en de pokebowls smaken onwijs goed.

Wil
27 april 2022

Goed klaar gemaakt en hele lekker om te eten

Anna Marieke van den Berg
25 april 2022

prima bezorgen en eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Emmy
25 april 2022
cwderoode
25 april 2022

Eten prima bezorging goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Meeuwenoord
24 april 2022
Duncan
24 april 2022
Ria Brugmande Wit.
23 april 2022

Ik kreeg een mailtje bestelling onderweg,om18uur43,het eten kwam pas tien voor half acht! En dit is al de tweede keer dat we lang op het eten moeten wachten! Ik kon niet communiceren met de bezorger waarom het zo lang duurde!

Ligthart
23 april 2022

Wij bestellen altijd dit pekingeendgerecht. Dit keer was de eend aanmerkelijk minder dan alle andere keren erg jammer. Nog niet eerder gebeurd

Karin Laurens
23 april 2022

Heerlijke poke bowl, nieuw in het assortiment!

A.E. van der Marel
22 april 2022

Het eten zoals gewoonlijk heerlijk, ook de pokebowl die we voor het eerst geprobeerd hebben. Die waren ze alleen vergeten en werden later bezorgd.

Roberto
22 april 2022

De nasi en saté hadden wat warmer gemogen. Het was lauw en daarom snel koud. Verder prima.

A.Willekens
21 april 2022

Was weer prima

Monica van Amstel
21 april 2022
Anoniem
21 april 2022

Lekker gegeten

Theo
21 april 2022

Alle complimenten. Zowel de kwaliteit van het eten als de snelheid van levering waren prima!!

Peter Everaart
19 april 2022
Jan
19 april 2022

Was weer heerlijk.

Kees Zonneveld
18 april 2022

Geen

Mike
17 april 2022
van Egmond
17 april 2022

We hebben heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sander
17 april 2022

Precies op tijd zelfs op de minuut nauwkeurig. Lekker eten, goed warm en behoorlijk veel. Tot de volgende keer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bokern
16 april 2022

Alles prima.

Ellen
16 april 2022

Dankjewel! De bestelling kwam mooi op tijd en het eten was heerlijk!

Matthijs
14 april 2022
Vincent van der Leek
12 april 2022

Eten was besteld voor 19:15 uur. En het was er ook 19:15 uur. Alles warm. Vers. En super lekker. Voor ons de eerste keer bij hun. Maar zeker niet de laatste keer.

Anoniem
12 april 2022

Het was Top.. Echt lekker gegeten

Eelco
12 april 2022

Helaas waren de Chinese loempias koud en heel erg vet. Het Varkensvlees in Zwartebonensaus was erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marijke Hopman
10 april 2022

Heerlijk eten en perfect op tijd. Fijn om zo ontzorgd te worden.

Conny
10 april 2022

Was prima op tijd en erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Geert Camps
10 april 2022

Bezorging en eten was prima, alleen verkeerde drank geleverd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kathie Zauner
10 april 2022

Smaakte weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Monique
10 april 2022
Redegeld
9 april 2022
Norbert
7 april 2022

Zoals we gewend zijn, weer prima kwaliteit!

Liesbeth Stroes
6 april 2022

op tijd, compleet en goed op temperatuur

Elwin
6 april 2022

Verrast door de bezorgtijd, lekker vlot. De "krokante" sesam kip had krokanter gekund. Had niet echt een "crunch", wat ik wel verwachtte. Maar al met al lekker gegeten!

Jan Dompeling
4 april 2022
Robin
4 april 2022
Ria Brugmande Wit.
3 april 2022

Eten is goed! En bezorging ook prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Olga van Kins
3 april 2022

Goed eten en op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mia Devilee
3 april 2022

Was weer heerlijk, en precies op tijd. Geweldig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Petra Eradus Keijzer
3 april 2022

Het was weer heerlijk

Henk Alberts
3 april 2022

Maandmenu is genoeg voor 3 personen. Levertijd is zoals altijd precies op tijd

Joop
3 april 2022

Heerlijk en prima op tijd bezorgd

N.N.
3 april 2022

Eten prima - en dat is het belangrijkste. De bestelde kroepoek ontbrak; die werd na bijna een half uur nabezorgd - terwijl we 3 fietsminuten van het restaurant wonen. Dat kan beter.

Jan van Tuijl
2 april 2022

Was de slechtste bezorger die ik ooit heb ge j.h af als ik op bestelling door geef portiek A en ik krijg een telefoontje van ik ksn uw nr niet vinden klopt hij stond in portiek B nu was het eten half warm

Trudy
2 april 2022

Eten was heerlijk.. En vrij snel gebracht..

Marion
1 april 2022

Altijd een fantastische maaltijd

Joris
1 april 2022
Wiea
29 maart 2022

Complimenten! Heerlijke knapperige verse groenten, surinaamse mie erg smakelijk! Eten nog heet tijdens bezorging, koerier kwam precies op de aangegeven tijd

Jos
28 maart 2022

super lekker, goed op temperatuur en netjes op tijd afgeleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

F. van Berkel
28 maart 2022

Lekker gegeten, ook onze gasten hebben van deze maaltijd genoten. De bezorging was exact op tijd!! Fantastisch!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ada Van Van Kooperen
27 maart 2022

Zeer tevreden was goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan Lathouwers
27 maart 2022
Edwin Zuijderduijn
26 maart 2022

Heerlijk eten en ze waren super netjes op tijd.

Hans
24 maart 2022

Altijd uitstekende kwaliteit van de gerechten. Bij bepaalde gerechten wordt ook de zoutloze aanvraag gerespecteerd, Evenzo wordt de beloofde levertijd nagekomen. Alle lof voor dit restaurant.

Jan
24 maart 2022

Op tijd bezorgd en goed op temperatuur door een keurige bezorger.

Barreveld
24 maart 2022

Bami Goring was koud en weinig groente en ham in verwerkt !! In Het vlees van de Babi Pangang Ketjap saus zat veel spek 🥓!! Meer dan normaal 😂

Ligthart
24 maart 2022
Wouter
23 maart 2022

Snelle bezorging. Gerechten van goede kwaliteit en smaak. M.i. beter dan van een chinees restaurant in de Stevenshof.

Jan A
20 maart 2022

Ik bestel al jaren regelmatig o.a. Mihoen Singapore. Meestal heel lekker, vandaag bijna zonder gele kerrie, waardoor de smaak heel vlak was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nicolaas
20 maart 2022

Zoals altijd was het eten goed van smaak en snel bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rijling
20 maart 2022

Eten is goed, maar helaas niet erg warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

present51
19 maart 2022

Keurig op tijd. Lekker eten en goed heet De grote gebakken garnalen besteld...super...kleinkinderen willen de *raketjes* 👌

Ria Brugmande Wit.
18 maart 2022

Prima restaurant goed eten en snel bezorgd!

Bokern
18 maart 2022

Zeer goed ga zo door.

Claudia
18 maart 2022

Het eten is altijd goed. Maar maak nu te vaak mee dat de bestelling niet compleet geleverd wordt en moet dan bellen dat er iets mist. Dit wordt dan wel netjes nabezorgd. Maar ik heb liever gewoon in een keer mijn bestelling binnen.

Margriet van Santen
18 maart 2022

Al jaren een tevreden klant.

Anne
15 maart 2022
Tiny
14 maart 2022
Sander
13 maart 2022

Keurige bezorging en heel erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
12 maart 2022

Zoals altijd lekker, genoeg en op tijd

Lineke Neuteboom
12 maart 2022

Het zag en smaakte weer heerlijk. De Indische rijsttafel. We hebben genoten.

Tetiana
11 maart 2022

Perfect, zoals altijd!

Rox
11 maart 2022

Ik heb de pekingeend en pangsit besteld Pangsit was lekkere snack! De pekingeend kwam met foe yong hai saus dus ik was wel even in shock, dat ken ik namelijk niet Ik miste mn bruine duck saus Ik vind t wel jammer dat het een diepvries eend is (vandaar mijn 3 sterren), ondanks dat is het wel een lekker gerecht voor de juiste prijs De Chow Min die erbij kwam is goed op smaak

Jan
10 maart 2022

Eten was prima

B Roodakker
10 maart 2022

Snelle levering, heerlijk eten lekker mals en niet te zout.

Wilma
9 maart 2022
Jan Lathouwers
9 maart 2022

Het was weer heerlijk

evanerp
7 maart 2022

Het was erg lekker, maar tot onze teleurstelling waren de pannenkoekjes met eend niet warm meer. Misschien beter om ze in een bakje van aluminium(folie) te verpakken?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Conny
7 maart 2022

Prima eten , erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ilonka
6 maart 2022

Precies op tijd geleverd. Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sjaak
6 maart 2022

Altijd goed en netjes bezorgt en get eten is fantastisch. 👍😁

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Koos Hamaker
5 maart 2022
Fred
5 maart 2022
Emmy
5 maart 2022

Het eten smaakte heerlijk en was top

E Redegeld
4 maart 2022
Arthur
3 maart 2022

Voor de tweede keer oprij dat ik eten heb besteld bij New Hong Kong City. Beide keren hebben mijn kinderen in de nacht overgegeven. Ik raad niemand het aan om daar Chinees te bestelen

D. van Lingen
3 maart 2022

We bestellen regelmatig. Wederom erg lekker. Bezorger erg vriendelijk. We komen steeds weer terug bij u.

I. Zoomers
2 maart 2022

Ik kreeg vandaag wel een nieuwe prijslijst in de brievenbus terwijl ik een nee sticker op mijn brievenbus heb.

Jaack van der Lee
2 maart 2022
Connie
2 maart 2022

We hebben gesmuld! Alles was super lekker. Echt aan te raden.

Molleman
28 februari 2022

Het was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ilona
28 februari 2022

Eten was bijna een half uur te vroeg en lauw warm. Niet lekker 😔

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Monique
27 februari 2022

Heerlijk gegeten! Ik werd gebeld na het bestellen dat het druk was en de bezorger iets later zou komen maar dan nog was het er heel snel! Ga zo door heel netjes!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Xxxxx
27 februari 2022
M.Schouten
26 februari 2022

Lekker snel geleverd en was weer heerlijk.

D. van Lingen
23 februari 2022

Erg lekker weer. Ons favoriete restaurant voor Chinees eten. Willen we Chinees eten, dan bestellen we hier.

Rob
21 februari 2022
Angelique
21 februari 2022
René
21 februari 2022

De bestelling was compleet en op tijd en warm, dus ik ben zeer tevreden.

Ligthart
21 februari 2022

Vrij koud en iets minder dan andere keren. Bestellen bijna altijd hetzelfde gerecht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Chantal Flaton
20 februari 2022

Om 17.44 eten besteld, 18.00 mail gehad dat eten onderweg was, om 18.30 gebeld waar het eten bleef en rond kwart voor 7 wordt het eten gebracht. Het was donker en het regende ook best dus misschien logisch dat het wat later maar normaal gesproken zijn jullie altijd zo snel. Het eten was lauw en de patat was bijna koud, slap en niet lekker meer. Vooralsnog was de nasi heerlijk maar lauw. Wel jammer voor deze keer, we zijn vaste klanten en altijd wel tevreden. Hopelijk was er met de bezorger niks gebeurd.

Anoniem
20 februari 2022

Top

Anonymous
19 februari 2022

Friendly delivery man and delicious food!

Jolande
18 februari 2022

Heerlijk, zoals gewoonlijk

Paul
16 februari 2022
Juliët
16 februari 2022

Het eten smaakte heerlijk, ook nog goed warm. Vriendelijke bezorger., mooi op tijd ook..

David Medema
16 februari 2022
Menken
14 februari 2022

Eten was koud

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Annemarie Dek
14 februari 2022

Heerlijk gegeten, zoals altijd!

Sabine
14 februari 2022

Vorige keer al heel weinig spek bij het menu ! Nu nog veel minder was nu echt de laatste keer dat ik daar bestel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

A van Hal
13 februari 2022
groeneveld
13 februari 2022
Stephen
12 februari 2022

Online besteld & op tijd klaar. Het was lekker.

Peter
12 februari 2022

Heerlijke tomatensoep 👍🤓

A. Pouw
12 februari 2022

Heerlijk eten goede en snelle bezorging zeer tevreden

Peter van der Geest
12 februari 2022

Het eten besteld tussen 18.30 - 18.45 en ze kwamen om 18.20 uur. Het eten was lekker maar niet echt warm.

Bos
11 februari 2022

17.15 uur bericht dat het onderweg was. Pas om 17.45 uur afgeleverd. Terwijl het 10 min rijden is met de scooter van restaurant tot aflever punt

aad
10 februari 2022

het eten was goed en de bezorging op tijd

Van putten
10 februari 2022
Van der Does
9 februari 2022

Prima heerlijk

Joke
9 februari 2022

Lekker eten en snel bezorgd!

Astrid
9 februari 2022
Frans
9 februari 2022

Bijzonder snelle levering van prima maaltijd!

matthijs
9 februari 2022
John
6 februari 2022

Helaas was de bestelling niet compleet. Twee bami geleverd terwijl in totaal drie besteld en betaald. Bezorging was wel netjes op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Monique
6 februari 2022

Goed hoor!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Iris
6 februari 2022

Altijd lekker eten, en bezorging precies op tijd!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Shirley Gordijn
6 februari 2022

De kroepoek was in allemaal kleine stukjes in de tas gepropt dubbel gevouwen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Job
4 februari 2022
Jan Lathouwers
4 februari 2022

het was weer heerlijk als van ouds.

Lex Riswick
4 februari 2022

Menu op website qua bestellingen kan beter qua groeperingen. Menu's staan erg verdeeld enkele bovenin en andere helemaal beneden. Ik zou een groep maken alleen voor de complete menu's wel vlak onder elkaar. Verder prima keus en eenvoudig te bestellen daarna. Kwaliteit is prima. Bij latere levering wat kan gebeuren netjes een bericht hiervan is goed natuurlijk, maar op tijd leveren is altijd beter.

Eric
3 februari 2022

Helaas was de container van de soep kapot en was bijna alles nat van gelekte soep. Eten zelf was zoals altijd perfect

M
3 februari 2022

Fijn dat je online kunt bestellen. Prima te doen. Goed verzorgd. De gerechten waren smaakvol. Helaas waren ze lauw.

M
3 februari 2022
Rien
3 februari 2022

Alleen maar, Lekker, Lekker, Lekker

Suzanne
3 februari 2022

Precies op tijd, goede hoeveelheid en goed dat de saus apart zat van het krokante vlees.

Meeuwenoord
3 februari 2022
Wim
2 februari 2022

Goede prijs kwaliteit verhouding. Levering keurig in het geplande tijdsblok

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M
1 februari 2022
Conny
31 januari 2022

Prima eten en snelle bezorging. Geen klachten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marijke
30 januari 2022

Lekker Chinees eten. Alles zoals het was besteld en op tijd geleverd.

Thijs
30 januari 2022

Heerlijk eten en prima bezorging. Heerlijk om wat voorgerechten, soep en een mooie specialiteit te kiezen. Er is zo veel meer lekkers dan de standaard babi pangang of foe Yong Hai. Ik blijf hier bestellen en nieuwe gerechten proberen

Anna Marieke van den Berg
29 januari 2022

op tijd bezorgd, lekker gegeten

Mar
29 januari 2022

Prima eten, perfecte loempia

Ria Brugmande Wit.
28 januari 2022

Wij zijn zeer tevreden!

J.k
26 januari 2022

Goed eten top.

T Groeneveld
26 januari 2022
NN
26 januari 2022

Heerlijk en goed eten, snelle bezorging

hverbiest
24 januari 2022

alles goed gegaan

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ruwen Laceulle
24 januari 2022
Jantine
24 januari 2022
Vogt
23 januari 2022

Had verkeerde datum gebeld en toch het eten binnen een half uur ontvangen Top

de swijger
23 januari 2022

de Loempia's waren slap en zacht voortaan iets harder gebakken maar wel lekker van smaak . Voor de rest was het eten heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

G.M.ligthart
23 januari 2022

Prima

AR
23 januari 2022
Bokern
22 januari 2022

Prima ga zo door.

Jef van der Ham
22 januari 2022

Eten was goed maar geen Michelin ⭐️ Vlees mag wat malser en groente minder gaar maar verder prima gegeten. Bezorging was met precies 30 minuten supersnel 👍🏻

Lineke Neuteboom
22 januari 2022

We hebben weer genoten van onze Indische rijsttafel. Zag er allemaal weer prima uit, alles vers. En we kregen er een lekkere verrassing bij. Bedankt.

Guus
21 januari 2022

lekker knettervers! heerlijk weer!!

Ron
20 januari 2022
Paul van Putten
20 januari 2022

Was weer erg lekker. Goede kwaliteit en netjes op tijd bezorgd.

peter
20 januari 2022

top eten snel bezorgt. complimenten ga zo door.

HPbean
20 januari 2022

Eten was lauw en wij kregen wat anders geleverd wat er besteld was.

Jan.k
19 januari 2022

Lekker eten. Goede service en bezorging.

Julia
17 januari 2022

Heeerlijk zoals altijd.

Merczel
17 januari 2022

Het eten was heerlijk. We hebben genoten. Alleen de kroepoek was in allemaal kleine stukjes gebroken en de gebakken banaan was niet van de kwaliteit die jullie normaal hebben. Het deeg was erg taai en de banaan niet zacht genoeg.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vd krogt
17 januari 2022

Eten is goed . En je word vriendelijk geholpen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fred
16 januari 2022
René
16 januari 2022

De bestelling was weer mooi op de afgesproken tijd en compleet. Top!

Jolanda de Graaff
16 januari 2022

Bestel vaker, altijd heerlijk. Vandaag minder tevreden.. Weinig smaak aan de gerechten,volgende x geen maandmenu meer (kies meestal zelf, dat bevalt beter)

Dick
15 januari 2022

Was zeker goed en verrassend. Klein puntje van aandacht mag allemaal wel iets warmer. Maar al met al prima!

Haas
15 januari 2022

Meer betalen ,minder krijgen? Was erg opvallend...goed begin van 2022

Eelco
15 januari 2022

Bezorging was snel en vriendelijk als altijd. De tomatensaus op de Foe Yong Hai was wat vlak van smaak, alsof er alleen tomatensaus zonder toevoegingen was gebruikt.

Wim Dompeling
15 januari 2022

Levertijd bedroeg 1,5 uur Loempia’s waren doorweekt en slap Gerechten waren lauw Bestelde kroepoek is niet geleverd (graag geld terug) Organisatie bij New Hong Kong City is echt niet op orde Het zal wel even duren, voordat hier weer wat besteld gaat worden.

Wielders
14 januari 2022
Teunis Pronk
14 januari 2022

nvt

P. Eradus
14 januari 2022

Het was weer heerlijk

P.J. Bakker
13 januari 2022

Al jaren bestellen wij jullie heerlijke gerechten en eten ze met veel smaak helemaal op. De kwaliteit is constant en nieuwe gerechten gaan er ook altijd weer in.

Ria Brugmande Wit.
13 januari 2022

Prima Chinees! Word ook op tijd bezorgd ! Heel tevreden!

Nagiha Swagers
12 januari 2022

Mijn bestelling werd snel bezorgd en alles was lekker en warm! Alleen bestond de Koe Loe Yuk voorheen uit ca. 12 balletjes en nu maar 8 stuks... 😲 En let op hoe je besteld als je voor korting wilt sparen! De één is met punten en de ander met stempels. Online/ telefonisch/ via Thuisbezorgd? Ik moet het allemaal nog FF uitzoeken. Wel een beetje jammer en verwarrend... 😒

Belinda
11 januari 2022

Weer heerlijk gegeten!! Snelle levering. Super tevreden

Dick
11 januari 2022

Snel geleverd en goede kwaliteit.

Anne
11 januari 2022
John
10 januari 2022

was weer top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

P
10 januari 2022

Eten was van echt slechte kwaliteit

Adriana
10 januari 2022

Uitermate supersnelle bezorging. Eten was goed warm en prima qua smaak. Echt om aan te bevelen en voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

C.J.M. Zonneveld
9 januari 2022

De belonging van prima. De smaak van eten was prima, maar wij vonden dat het eten niet warm genoeg was ,toen het bezorgd werd. We hebben het zelf nog warme moeten maken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Diedy
9 januari 2022

Jammer dat je steeds minder voor je geld krijgt , ook ineens extra moeten betalen voor de gewone bami en nasi eten was wel heel lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

De Bruin
9 januari 2022
Debby
9 januari 2022

Jullie verkopen altijd heerljk eten. Beetje jammer dat je tegenwoordig €0,60. cent betaald om bami of nasi als gerecht te kiesen. Is niet zo dat jullie goedkoop zijn ofzo. Dus om dan nog eens 60 cent te vragen voor bami of nasi vind ik asociaal. But thats me. Eten is heerlijk.

A.E. van der Marel
8 januari 2022

Nog nooit zo snel bezorgd, nu wonen wij wel dichtbij maar 6 min...... sneller dan Max 🤣

Ina Verlooij-de Graaf
8 januari 2022
Dana
7 januari 2022

Bezorging kwam meer dan half uur later dan gepland.

Lingerak
7 januari 2022

Producten prima enkel blijft de temperatuur bij levering onder de maat

Maria
7 januari 2022

Eten was perfect

Aad
6 januari 2022
Marja
5 januari 2022

Zelf ons menu samengesteld, echt goed geregeld. Heerlijk gegeten!

Jan
5 januari 2022

Eten was prima

Wim
3 januari 2022

Heerlijke gerechten. Levering exact op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

F.A.C. van den Berg
3 januari 2022

smaakte weer heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

marianne
3 januari 2022
Anouk
1 januari 2021

Lekker eten!!!

John
31 december 2021

Heerlijk eten, bezorging precies op tijd, echt een van de betere Chinezen restaurants.

Bram
30 december 2021

Was weer goed geen klachten en op de juiste tijd bezorgd

C.G.v.d.Voorst
30 december 2021

Ga zo door eten was prima in orde!

Simone Natkiel-de Groot
29 december 2021

Er was iets mis gegaan met de bestelling. Maar snel opgelost. Eten was heerlijk

Ineke van Egmond
26 december 2021

Top service!!!

lucia
26 december 2021
Jorrit
25 december 2021
Lenie
24 december 2021

Supersnel bezorgd. Het was warm en weer zeer smaakvol.

Adriana
22 december 2021

Ongelooflijk super snelle bezorging! Eten was goed op temperatuur en heerlijk van smaak! Echt een aanrader..

Rossa
18 december 2021

geen kroepoek ontvangen, wel betaald, eten was heerlijk!

JA
18 december 2021
G.M.ligthart
17 december 2021

Bestel dit gerecht met enige regelmaat. De Chinese mie was wat vetter of iets te veel saus. Eend groente prima

Gummetje
17 december 2021

Het was heerlijk. En precies op tijd gebracht. Was genieten met z'n zessen!

Jan
16 december 2021

het was weer overheerlijk!!! onze vaste kok!

Ellen
14 december 2021

Lekker eten dat nog goed warm was! Dankjewel!

Jeroen
12 december 2021

Heerlijk gegeten en mooi op tijd bezorgd !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans
12 december 2021

Altijd goede kwaliteit en lekker eten. Ook de aanvraag om het eten zoutloos te bereiden werd reeds meerdere keren tot volle tevredenheid gedaan. Echt top!

Cees
12 december 2021

Altijd op tijd, goede service en een lekkere maaltijd.

Maurice
10 december 2021

Bezorging was rond het tijdstip die aangegeven werd in de e-mail, dus netjes. Kip was wat aan de zachte kant maar verder weer erg lekker.