Beoordelingen van New Hong Kong City Voorschoten

Recente recensies

5.0
Conny
26 februari 2024

Was prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Karel
25 februari 2024

Altijd goed verzorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J.J. van Kins
25 februari 2024

Eten was weer heerlijk en snel bezorgd. Mijn complimenten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fam v Klaveren
25 februari 2024

Eten was heerlijk, stond op afgesproken tijdstip klaar. Eenvoudig te bestellen via eigen website. Fijn dat er keuze is tussen bezorgen en zelf ophalen

Anna Marieke van den Berg
25 februari 2024

prima eten en bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Julie
25 februari 2024

Super lekker, snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lucas
25 februari 2024
M
25 februari 2024
Harry van der Horst
25 februari 2024

Het eten was weer perfect heerlijk zoals altijd of we bij jullie eten of laten bezorgen het is altijd goed en lekker van smaak

Mv
25 februari 2024

Na weken weer slechte loempia's dreven in het vet. Gebeld wordt er door eigenaar gezegd moet u maar geen loempia's meer bestellen. Hij was ook erg onbeleefd.

André Pouw
24 februari 2024

Heerlijk eten snelle bezorging een aanrader

P.Kuiken
24 februari 2024
Tetiana
23 februari 2024

Ik ben al jaaren de klant,maar vandaag moet ik helaas constanteren,dat het niet meer zo lekker is,dat het altijd was. Geen idee waarom, andere chef misschien. Helaas!

Lineke
22 februari 2024

Bestelling bezorgd, niet compleet gebeld rest bezorgd. 2e tasje was waarschijnlijk mee gevoetbald alles maar dan ook alles onder de saus. Weer gebeld sorry hoor ik zal het opnieuw bezorgen. Werd later 1 bakje en de 2 pakjes kroepoek bezorgd. Vond het toch wel wat slecht gereageerd op de klacht. Heb eerst alle bakjes schoon moeten maken om dan te gaan eten. Eten koud dus.

Karel
22 februari 2024
Annette
19 februari 2024

Snelle bezorging, heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

I.w.
19 februari 2024

Lekker eten tegen een redelijke prijs

Peter
18 februari 2024
Petra Eradus-Keijzer
18 februari 2024

Het was wederom heerlijk, klein minpuntje beetje late levering (half uur)

John Hollander
18 februari 2024

Heerlijk gegeten.

Marten
17 februari 2024

De afgesproken bezorgtijd werd geen 19:00 zoals afgesproken maar 19:15

Rien snijder
17 februari 2024

Bezorging supersnel

de Vries, R
16 februari 2024

Heerlijke Indische rijsttafel perfect op tijd bezorgd.

Gerard Griffith
16 februari 2024
Karel
15 februari 2024

Goed verzorgd

Kuhn
15 februari 2024

We hebben het warmer gehad en de spaak was ook wat minder. Maar we hebben redelijk gegeten

Marianne ter Kuile
15 februari 2024

Alles heerlijk vers, knapperige Babi Pangang Spek, en heel snel bezorgd!

Henri Geerling
14 februari 2024

Eten was overheerlijk en nog goed warm na bezorging

Peter
12 februari 2024

Besteld met App en kon bestelling een half uur later ophalen. Drie gerechten. De royale maaltijden waren kwalitatief goed.

K.Uljee
11 februari 2024

Ik ben al jaren klant en naar tevredenheid, eten was altijd goed maar ik zie een dalende kwaliteit terwijl de prijzen duurder zijn geworden. Loempia’s waren groot, krokant en heet qua temperatuur. Nu was deze lauw en slap en lijkt iets kleiner dat was jammer. Hoop niet dat deze ipv frituren in de magnetron gedaan worden. Verder service goed zo ook bezorging en de rest was heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bokern
11 februari 2024

Alles was weer goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Annemiek
11 februari 2024

Vrijwel op tijd bezorgd en prima kwaliteit!

Dani
11 februari 2024

Eten was OK maar bezorging te laat.

John
10 februari 2024

Het eten was weer erg goed en keurig op tijd bezorgt.Gewoon top deze chinees en erg lekker zeer goed en de thuisservice ook.

Does
10 februari 2024
de Bruin
10 februari 2024

Groenten weinig variatie, veel wortel en ui. Soep prima. Bami met weinig smaak

Chris
9 februari 2024

Very tasty as always

Karel
8 februari 2024

Goed verzorgd

Rien snijder
7 februari 2024

De NHKC. bezorgers zijn altijd vriendelijk! En supersnel

Kees
6 februari 2024

Heerlijk eten en goede porties.

Ivon van weeren
5 februari 2024

Zoals altijd was het heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lex Riswick
5 februari 2024

Na menukeuze op internet en bestelling via internet keurige levering van een heerlijk maaltijd. Wij hebben genoten van de maaltijd. Wel een tip op internet stond nog steeds een kerstmenu of is dit al voor het einde van het jaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

bram
3 februari 2024
Mohan
2 februari 2024

Lekker gegeten .

Mark
2 februari 2024

Deze keer weer top!

Anoniem
1 februari 2024
Bas Disseldorp
31 januari 2024
Jack
31 januari 2024

Bextelling was goed e n op yijd . maar weer een deel vergeten ,die werd na tel. gebracht

Martijn
30 januari 2024

Lekker zoals altijd!

Heemskerk
28 januari 2024

Bestel hier altijd met volle tevredenheid maar nu was de beker soep half leeggelopen in de tas en de mihoen was koud.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Andre
28 januari 2024

Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Linda
27 januari 2024
present51
27 januari 2024
Frouke
26 januari 2024

Het eten werd op tijd bezorgd en we hebben lekker gegeten!

Ronald pesant
25 januari 2024

Belachelijk dat er voor de plasticbakjes betaald moet worden, tevens de bezorgkosten en alle toeslagen.

Jan
25 januari 2024
R prins
21 januari 2024

Erg goed gegeten. Bezorging ging ook perfect nette bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Conny
21 januari 2024

Prima eten en goede bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Harry van der Horst
21 januari 2024

Het eten toen het binnen kwam was niet warm heel erg jammer kom regelmatig bij jullie in het restaurant eten met Gerard Liesbeth Anneke en ik zelf Harry

Puk Eelvelt
21 januari 2024

Heerlijk gegeten. Alleen de kroepoek was verkruimeld dat vind ik jammer.

Keijzer
20 januari 2024

Zoals altijd heerlijk gegeten en op tijd bezorgd.

Karel
20 januari 2024

Weer goed verzorgd

Ria Visser
20 januari 2024

Loempia’s waren weer heerlijk jammer dat de buitenkant niet krokant blijft.

Gerrit van Dijk
19 januari 2024

We wonen nog geen 5 minuten van het restaurant, maar het duurde ruim 1 uur voordat we de kleine bestelling kregen. Alles was helaas nogal klef en niet knapperig en bovendien niet warm meer.

Reactie van New Hong Kong City

Beste Gerrit, spijtig om te horen dat service niet is zoals gewenst. Ondanks dat je dicht bij het restaurant woont, maar wij de bestellingen volgens bestelstijd (FIFO) leveren. We proberen degene die eerder besteld heeft eerst af te leveren waar mogelijk. Verder was het ivm weeromstandigheden, sneeuw en ijs erg gevaarlijk voor de bezorgers, hoop ook uw begrip hiervoor. We proberen iedereen zsm en zo goed mogelijk te helpen met een warme en smakelijke maaltijd.

Anoniem
17 januari 2024
Monique
14 januari 2024

Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ron van Iterson
14 januari 2024
Saskia Hazelhorst
14 januari 2024

Fijn dat jullie ff belden over mijn bestelling. Krijg ik de teveel betaalde voor de bami 1,40 terug? De website is dus niet helemaal duidelijk.

Reactie van New Hong Kong City

Beste Saska, bij elk hoofdgerecht kunt u kiezen tussen verschillende bijgerechten: witte rijst (0 EUR meerprijs) en bij de overige zoals nasi of bami een meerprijs van 0.70 EUR. Indien u witte rijst heeft ontvangen krijgt u 0.70 EUR van ons tegoed.

Lizette
14 januari 2024

Je besteld babi ketjap(varkensvlees). Eenmaal ontvangen is het draadjes vlees en lijkt het heel erg op de rundvlees. Gebeld dat het fout gaat en dit geen varkensvlees is. Dan krijg je als antwoord "ik krijg hier heel veel klachten over maar is echt varkensvlees volgens onze slagerij" Als er zoveel klachten over komen misschien de menukaart is aanpassen. Aangezien ik geen draadjesvlees lus heb ik dit weg kunnen gooien wat heel erg zonde is.

Reactie van New Hong Kong City

Beste Lizette, bedankt, we hebben bij de keuze menu, net als de hoofdgerechten ook het woord stoofvlees bij vermeld.

John
14 januari 2024

Was weer erg goed.En goed warm. Top bezorger

Wim Tuinhof de moed
12 januari 2024
El Akerboom
12 januari 2024
Rien snijder
12 januari 2024

Snelle bezorging , eten warm en smakelijk, met name de soep😋

Ricardo H.
11 januari 2024

Wij bestellen altijd hier.. Super lekker wat ze hier allemaal hebben.. Alleen vanavond de pindasaus erbij vergeten te leveren.. Foutje maken kan gebeuren.. Zeer tevreden over eten.

Karel wee
11 januari 2024

Goed verzorgd weer

Matthijs Quellhorst
11 januari 2024
M verbaan
9 januari 2024

Eindelijk weer heerlijke loempiaas gehad, hoop dat het nu zo blijft

Anoniem
9 januari 2024

Loempia zat een bananen smaakje aan haaienvinnen soep was niet zoals gewend kippenbout was goed

R Folkeringa
8 januari 2024

Zaterdag 6 januari bestelling gedaan. Bestelde Loempia nassi. In loempia geen ham, ei, prei te ontdekken alleen maar nassi en dat voor de prijs van 5 25 euro. Eerste kennismaking en bestelling een flop.

Mark
8 januari 2024

Vaak erg tevreden over de kwaliteit van NHKC, maar deze keer helaas wel erg natte en lauwe loempia's bezorgd. Ook de bami en sate waren lauw, terwijl we op vrij korte bezorgafstand wonen. We hopen dat bij een volgende bestelling het eten weer lekker warm (en krokant) is. Alle vertrouwen dat dit goed komt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

JT
7 januari 2024

Super lekkere loempias, ook de poké bowl smaakte vers en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erik Grootveld
7 januari 2024
Louise
7 januari 2024

De poke bowl met extra crispy chicken was heerlijk, en snel bezorgd

Karel
6 januari 2024

Weer goed verzorgd

Alex Ossevoort
6 januari 2024

Het is net of jullie niet de beoordelingen lezen want nu is het alweer mijn opmerking over de loempia alleen de bovenkant was erg knapperig en de onderkant vies vet

Matthijs Quellhorst
6 januari 2024
Judith
6 januari 2024
Pardon
6 januari 2024

Sorry dat ik het moet zeggen maar het viel voor het eerst erg tegen. We bestellen al jaren bij jullie en alles is altijd even goed en lekker. Ten eerste waren de mini loepiaatjes oudbakken. De pekingeend was erg droog. Er zat niet veel smaak aan de ajam pangang. En als laatste was er geen kipsaté bij wat wel bij het menu hoorde. Hopenlijk de volgende keer beter! Reactie via email graag. vertigoannette@hotmail.com

Rutger Schoenmakers
5 januari 2024

Lekker en razendsnel bezorgd door een vriendelijke bezorger.

M. Walraven
4 januari 2024

Eten was heerlijk en de bezorgen was heel netjes en beleefd. Dank jullie wel weer

Ger
4 januari 2024

Vriendelijke bezorging van prima maaltijd.

Karel
4 januari 2024

Goed verzorgd en netjes bezorgd

Floor
3 januari 2024
J.C. van Oosten
3 januari 2024

Door de Nieuwjaarsdrukte wel lang moeten wachten, voordat het eten bezorgd werd. (ruim 5 kwartier!) Overigens hebben we heerlijk genoten van het eten!

Karel
2 januari 2024

Goed verzorgd en smaakvol

Annette
1 januari 2024

Wederom lekker gegeten

Carla
1 januari 2024
Tom
1 januari 2024

Heerlijke, goed gevulde poke bowls. Deze zijn echt voor herhaling vatbaar

Anoniem
1 januari 2024
Peter Wijsman
31 december 2023

Zelfs op oudejaarsavond goed geregeld !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.